Böcker

Bleckmossen – Sjöhästens hemlighet
Kompisarna Emil och Amir bor i den slitna och bortglömda förorten Bleckmossen, där ingenting någonsin händer. Tills plötsligt en dag, när två lastbilar närmar sig förorten från var sitt håll. I den ena sitter tre brutala gangsters på flykt – i den andra sitter den rebelliska och självständiga Siri, på väg att flytta till Bleckmossen med sin pappa.

Varför tvingas allt fler affärer i Bleckmossens centrum lägga ner? Till och med favorithaket står inför konkurs. Hur kan det då öppna en ny lyxig fiskrestaurang strax intill? De tre nyblivna vännerna bestämmer sig för att undersöka saken.

Detta är en fristående och nyskriven berättelse. Handlingen i ”Sjöhästens hemlighet” utspelar sig i tiden före originalseriens början och utvecklar sig till en fantastisk thriller på flera plan. Fullspäckad med spänning, humor och oväntade vändningar gör boken omöjlig att släppa ifrån sig.

“Både manus och teckningar är mycket välgjorda och underhållande. Det är fart och fläkt och mycket roligt.”
Seriefrämjandet

Köp boken till bästa pris här. 
(Provläs bokens första tio sidor här. )

Bleckmossen – Samlade äventyr del 1
Så här började allt! I den här boken finns äventyren från KP-följetongens tre första år. Allt finns med, men serierutorna har delvis brutits om och vissa bakgrunder tecknats till för att skapa ett mer seriealbum-likt flöde. Plus en massa extramaterial förstås!

Köp boken till bästa pris här. 

Bleckmossen – Samlade äventyr del 2
Livet i Bleckmossen går vidare och kompisarna Emil, Siri och Amir ställs inför nya utmaningar när deras skola brinner ner. Under tiden den renoveras måste de åka till den snobbiga grannförorten Sfvineholm för att få under-visning! Kärleksproblemen fortsätter när Amandas pappa – kriminell polischef i Bleckmossen – en gång för alla tänker stoppa Amir från att träffa hans dotter.

Samtidigt dyker en ny person upp i serien, den hemlighetsfulla Alex. Utöver det möter vi här en ondskefull rektor, en spökande prästgård – och den efterlängtade första kyssen mellan Emil och Håkan…

Köp boken till bästa pris här.